Tehnika avtomatizacije

Tehnika avtomatizacije in omrežij ima kot spodbujevalec inovativnega gospodarskega razvoja zelo pomemben in hitro rastoč delež v industriji in infrastrukturi, zlasti v proizvodnji strojev in naprav. Nove vodilne teme, ki bodo trajnostno določale prihodnost, so energijska učinkovitost, mega mesta, inteligentna električna omrežja (smart grids), trajnostne rešitve za mobilnost in obnovljivi viri energije. S tehniko avtomatizacije kot horizontalno tehnologijo, ki sega na vsa področja, in čedalje bolj zapletenimi rešitvami avtomatizacije v tradicionalnih industrijskih panogah je zagotovljen temelj za zgodbo o uspehu AVTOMATIZACIJE.

 

Skupina Lapp je dejavno prisotna na področju avtomatizacije. Vključevanje v ustrezne procese avtomatizacije pri naših odjemalcih nam pomeni stalni izziv za nove, inovativne in trajnostne odgovore na najpomembnejša vprašanja prihodnosti. Sistematični pristop do rešitev je zato osrednja tema in jasno v ospredju.


Tako je avtomatizacija postala bistven dejavnik uspeha za celotno Skupino Lapp in celotno nemško industrijo. Iz tega izvira inovacijski potencial, ki odločilno prispeva k uspehu odjemalcev iz industrije na področju rešitev avtomatizacije v vse močnejši konkurenci na svetovnem trgu.


Prednosti močnega partnerja

Vse na enem mestu in stalna razpoložljivost
Svojim odjemalcem že danes nudimo znane blagovne znamke Lapp ETHERLINE®; HITRONIC®; EPIC®DATA in UNITRONIC® poleg znanih izdelkov, kot so npr. kabli in konektorske povezave, tudi veliko izbiro izdelkov in kompletnih sistemskih rešitev v avtomatizaciji tovarn, zgradb, delovnih procesov in mobilnosti. Od aktivnih do pasivnih sestavnih delov, do ožičenje senzor-aktivator – vse na enem mestu in stalno na voljo.


Kompetence
Kompetentno svetovanje je za nas prva prednostna naloga. Na pomembnost industrijske tehnike avtomatizacije se odzivamo z zaposlovanjem specialistov, ki so odgovorni za izdelke v distribucijskih oddelkih, z inovativnim upravljanjem izdelkov, usmerjenih v rešitve, in tudi z lastnim razvojnim oddelkom v hiši Lapp.


S tem našim odjemalcem zagotavljamo strokovnjake, ki jim kompetentno svetujejo in razvijajo sistemske rešitve v skladu s potrebami, ki so tehnično izvedljive ter prepričajo s kakovostjo in na trgu. To strokovno znanje je posebej usmerjeno v uporabo, ki izhaja iz visoke dinamike razvoja, značilne za to gospodarsko dejavnost.


Podpora
Poleg osebnega svetovanja nudimo svojim odjemalcem tudi številna koristna orodja za razlago in iskanje rešitev. Za tehniko avtomatizacije je zlasti uporaben „Vodnik za uporabo in mreženje“ (Application & Network Guide). Z njim svojemu odjemalcu zagotovimo predlog individualne rešitve oziroma izdelka, ko navede svojo potrebo. Poleg tega lahko prek iskalne funkcije na naši domači strani Lapp neposredno in preprosto dobite tudi podatkovne liste in dodatno dokumentacijo o posameznih izdelkih. Če kljub temu še ostane kakšno odprto vprašanje, vam bodo stali ob strani sodelavci skupine Lapp z nasveti in dejanji.


Predlagamo, da se brez oklevanja obrnete na nas, z veseljem vam bomo pomagali.

 

Trend, ki kaže pot: industrijski Ethernet
Trenutno si intenzivno prizadevamo poiskati rešitve za uporabo prednosti omrežij Office na podlagi Etherneta s prenosi velikih količin podatkov tudi v industrijskem okolju. Tukaj je ključna beseda industrijski Ethernet – več informacij o tem je na voljo na tematski strani Ethernet v pisarni/industriji.

 

V zvezi z vsemi vprašanji tehnike avtomatizacije se obrnite na naše strokovnjake, ki temeljito poznajo področje in vam bodo z veseljem stali ob strani.