UNITRONIC® – kompletne rešitve kablov in priključkov za sisteme za prenos podatkov

Visokokakovostni podatkovni kabli UNITRONIC® in sestavni deli sistemov BUS ponujajo rešitev za prihodnost za vsa področja uporabe v strojih in napravah. Od prenosa preprostih kontrolnih signalov do signalov sistemov BUS v zapletenih omrežnih strukturah. V našem programu izdelkov podpiramo vse svetovno uveljavljene sisteme BUS, kot na primer PROFIBUS, AS-Interface, CANopen in DeviceNet. Za skoraj vsak namen zagotavljamo zanesljivo rešitev za kable in priključke.

 

S standardizirano tehniko priključkov in primerno vrsto industrijske zaščite (IL) boste povezali vse senzorje in aktivatorje v proizvodnji strojev in naprav, ki so na trgu. S hitro in preprosto namestitvijo naših podatkovnih povezav, ki delno poteka tudi brez orodja, lahko celo v zahtevnih pogojih znatno zmanjšate stroške namestitve in vzdrževanja.


Za hitro in varno ožičenje med senzorji, aktivatorji in napajanjem na terenu podjetje LAPP nudi obsežen program podatkovnih kablov. Sem spadajo BUS in senzorsko kabliranje znamke UNITRONIC®, pa tudi vodniki svetlobnih valov, ki se prodajajo pod znamko HITRONIC.


Na področju senzorskih/aktivatorskih kablov vam lahko ponudimo obsežen program izdelkov, kot na primer razdelilnike T in Y, upore, prosto oblikovane vtikače v M12 in M8 ter dokončno oblikovane kabelske sisteme.


V tehniki industrijske avtomatizacije in omrežij obstajajo najrazličnejši nameni in standardi, kar morate obvezno upoštevati pri pravilni izbiri izdelkov! Za to vam ponujamo naš uveljavljen „Vodnik za avtomatizacijo in mreženje podjetja Lapp“ (Lapp Automation & Network Guide) za strokovno, enostavno in hitro pomoč pri izbiri. Dokument lahko prenesete na svoj računalnik prek polja za prenos podatkov.