E-mobilnost

Sistem polnjenja, interni povezovalni kabli in visokonapetostne povezave


Sistemske rešitve Skupine Lapp so po vsem svetu znane po najvišji kakovosti in zanesljivosti. Več kot 50 let izkušenj v proizvodnji strojev in naprav so prednost tudi za proizvajalce vozil in dobavitelje, kadar gre za obvladovanje novih izzivov pri hibridnih in električnih vozilih.

Skupina Lapp lahko velja za pionirja e-mobilnosti: kot eno od prvih podjetij je Lapp razvil usklajen in kompleten polnilni sistem, primeren za serijsko proizvodnjo, s kabli in stikali, ki ustrezajo novemu standardu. Polnilni sistem je razvilo podjetje Lapp Systems v sodelovanju s podjetjem Bals Elektrotechnik GmbH iz Nordrhein–Westfalna.

Izdelki podjetja Lapp se ne uporabljajo zgolj pri polnjenju. Lapp ima ustrezne rešitve tudi za nove zahteve v notranjosti hibridnih in električnih avtomobilov. Za oskrbo električnih motorjev z energijo Lapp ponuja patentirane visokonapetostne kable. Poleg tega je treba omeniti, da vodilni proizvajalci avtomobilov in dobavitelji že uporabljajo kable in stikala Lapp za notranje povezave v litij-ionskih baterijah.