E-mobilnost

Sistem polnjenja, interni povezovalni kabli in visokonapetostne povezave


Sistemske rešitve Skupine LAPP so po vsem svetu znane po najvišji kakovosti in zanesljivosti. Več kot 50 let izkušenj v proizvodnji strojev in naprav so prednost tudi za proizvajalce vozil in dobavitelje, kadar gre za obvladovanje novih izzivov pri hibridnih in električnih vozilih.

Skupina LAPP lahko velja za pionirja e-mobilnosti: kot eno od prvih podjetij je LAPP razvil usklajen in kompleten polnilni sistem, primeren za serijsko proizvodnjo, s kabli in stikali, ki ustrezajo novemu standardu. Polnilni sistem je razvilo podjetje LAPP Systems v sodelovanju s podjetjem Bals Elektrotechnik GmbH iz Nordrhein–Westfalna.

Izdelki podjetja LAPP se ne uporabljajo zgolj pri polnjenju. LAPP ima ustrezne rešitve tudi za nove zahteve v notranjosti hibridnih in električnih avtomobilov. Za oskrbo električnih motorjev z energijo LAPP ponuja patentirane visokonapetostne kable. Poleg tega je treba omeniti, da vodilni proizvajalci avtomobilov in dobavitelji že uporabljajo kable in stikala LAPP za notranje povezave v litij-ionskih baterijah.