Robotika

Industrije brez robotov si ne moremo več zamišljati. Njihove prednosti so privedle do tega, da je robotska tehnika postala eno od najbolj dinamičnih razvojnih področij. Kabli in napeljave imajo pri tem posebno pomembno vlogo.

branchen maschinenbau Robotics

 

Danes se roboti uporabljajo v vseh industrijskih panogah in so sestavni del kompleksnih proizvodnih procesov. Roboti se neprestano gibljejo. Delati morajo natančno in zanesljivo v najtežjih pogojih. To velja tudi za ustrezne kable, sestavne dele in kabelske sisteme, ki omogočajo delo robotov. Ker najmanjše motnje povzročijo izpade proizvodnje in visoke stroške, storimo vse, da bi zagotovili brezhibno in zanesljivo obratovanje.

Dinamično strokovno znanje za uporabo robotov
Lapp razpolaga s temeljitim strokovnim znanjem in več kot 25-letnimi izkušnjami, da lahko v sodelovanju z odjemalci izdeluje in udejanja rešitve v okolju robotskih aplikacij.

 

Med pripravo v laboratorijih in testnem centru svoje izdelke natančno pregledamo, da bi uspešno izpolnili visoka pričakovanja odjemalcev. Pogosto se zahteva prilagojena rešitev za vsak namen. Zato pri razvoju kablov za robote in sistemskih rešitev tesno sodelujemo s svojimi odjemalci, pri čemer v razvoj vključujemo različne zahteve, kot so premeri, gibanja in okolje.

 

Že prve vzorce temeljito testiramo. Odjemalcu s tem zagotovimo, da bo rešitev odlična in bo nevarnost dragega mirovanja proizvodnih linij zmanjšana na najmanjšo možno mero.

Vprašajte našega vodjo dejavnosti robotike
Z zagotavljanjem sodelavcev, ki dobro poznajo dejavnost in izdelke, vam ponujamo kompetentno partnerstvo za vse zahteve glede uporabe robotov – zlasti tudi za razvoj novih in inovativnih rešitev.


Za vprašanja so vam z veseljem na razpolago naši sodelavci, ki te dejavnosti temeljito poznajo.