Oprema za dvigovanje & rokovanje

Danes je ves svet en sam trg. Svetovno razširjena izmenjava blaga zahteva učinkovite logistične sisteme. Pri tem so pomembni tudi kabli in pribor. Vsak član v funkcionalni procesni verigi mora zdržati toliko kot ostali, ker zanesljivost določa najšibkejši člen.

branchen lift%2Bhandling containerbruecke

Z globalizacijo se svet manjša, svetovno razširjeni trgovski tokovi pa stalno naraščajo. Ta razvoj omogočajo moderna komunikacijska in transportna sredstva. V svetovni logistiki je pomemben kratek čas reakcije in obdelave, in hkrati velika prilagodljivost. Procesi rokovanja morajo potekati brezhibno in stroškovno učinkovito.


Z nami boste ostali v gibanju

Za rokovanje s kovino podjetje Lapp nudi obsežni program priključnih in krmilnih kablov ÖLFLEX®, podatkovnih kablov UNITRONIC®, vključno s priborom za kable.

 

Naš program kablov za dvigala in prevozna sredstva, kot so kabelska vrv, boben ali vlečni kabel, je zasnovan za uporabo na dvigalih, transportnih in prevoznih napravah. Zajema kable različnih dolžin za dvigala in ploščate kable, tudi za sisteme kabelskih vozov.


Seveda boste pri Lapp dobili tudi prilagojene sistemske rešitve. Vaš partner smo kot svetovni tekmec s svetovno razširjenim distribucijskim omrežjem in mednarodnimi proizvodnimi lokacijami.

Kontrolirana kakovost
Kakovost kablov podjetja Lapp redno kontrolirata naš testni center in laboratorij. Na testni postaji, ki je posebej zasnovana za kable na bobnih, kot je ÖLFLEX® CRANE, na primer opravljamo trajnostne teste. Parametre, kot so hitrost postopka in vlečne obremenitve, lahko nastavimo na različne vrednosti. Skrbimo za kakovost, da boste lahko varni.

Rešitve po naročilu odjemalcev
Ali ne najdete pravega izdelka zase? Naši specialisti razvijajo rešitve po naročilu odjemalcev, v skladu z vašimi specifikacijami. Pri tem vam je v podporo naš poskusni in testni center. Z veseljem vam zagotovimo tudi individualno svetovanje za uporabo na terenu.