Svetloba in zvok

Naj gre za rock koncert, veliko opero ali majhno televizijsko oddajo – brez prave tehnike ozvočenja in razsvetljave tudi najboljši glasbeniki in igralci ne dosežejo občinstva. V podjetju Lapp to področje kompetenc s posebno pozornostjo negujemo že vrsto let.

branchen lightsound

Od odrske tehnike pri koncertih Rolling Stones do nove opere v Pekingu si je podjetje Lapp ustvarjalo dobro ime za odlične kabelske rešitve na področju moderne prireditvene tehnike. Zahteve za ozvočenje so vedno večje, scenski učinki so vedno bolj spektakularni, čas postavitve in preoblikovanja vedno krajši, vse to pa zahteva specializirane kompetence na področju tehnike prenosov in kablov. Te kompetence smo razvili že pred leti in jih nenehno dograjujemo.

 

Strokovnjaki za vaš uspeh

Vemo, kaj je pomembno pri odrskih prireditvah, in vam nudimo celovito svetovanje pri izbiri in prilagoditvi ustreznih izdelkov. Delamo po navodilih odjemalcev. Naše delo je v celoti usmerjeno k vašim potrebam in inovativno, da bi vam pomagali doseči osebni uspeh. Zato poleg ponudbe standardnega programa v sodelovanju z vami razvijamo in uresničujemo individualne rešitve za vas.

Z veliko izkušnjami, hitrostjo in veliko prizadevnostjo se uspešno odzivamo na izzive naročil.

V zvezi s temo svetloba in zvok se obrnite na naše specialiste.