Izdelki / reference

Nova storitev Lapp tisk ima vrhunsko tehnologijo tiska za vse priložnosti. Naredite svoje kable prepoznavne in jih označite s svojim tekstom, znakom ali EAN/bar kodo. Označujemo dožine od 100m naprej.

Popolni print, popolna slika!

 
Nov Lapp kabel servis printanja ponuja več ugodnosti.

Vaše možnosti so:

 

• Individualno printanje na zahtevo, npr. tekst, podjetje, logo ali bar kodo.
• Izbirajte med veliko možnosti barv.
• Za kable z premerom od 1mm do 26mm.
• Tisk že na dolžine od 100m.

 


Varnost - posamično zagotavljanje proti kraji

Kabli se vedno znova ''izgubijo'', še posebej pri postavitvi in pospravljanju koncertov in večjih prireditev. To je zelo moteče saj izgubljeni kabli stanejo in se jih po večini ne najde več. Ne dovolite si, da bi vas organizatorji prireditev zavajali. Individualno označevanje kablov omogoča lažjo prepoznavo in tako hitrejše iskanje teh ''izgubljenih''.

 

Praktično - ne bo več iskanja in ne bo več ''špagetov'' iz kablov

 

Vedno se mudi, pred in po prireditvi. Zelo pomaga, če so kabli označeni. Različne barve in teksti omogočajo lažje iskanje in določanje kablov. To prihrani čas pri sortiranju in ne dopušča napak in zmešnjav.

 

Učinkovita promocija. Prikažite svoje izkušnje do zadnje podrobnosti.

 

Če vodite konertne dvorane, organizirate prireditve ali ste glasbenik - vsi od vas pričakujejo, da bodo stvari stekle brezhibno. Individualno natiskani in enostavno prepoznavni kabli pričajo o tem kako ste organizirani in efektivni, tako simultano promovirate svoje podjetje. Ljudje prepoznajo kable z vašim tiskanim tekstom ali emblemom. To daje vašim kablom prepozavnost in močan promocijski učinek. 

 

Smo vas prepričali ali imate morda še kakšna vprašanja?

Potem se obrnite na naše specialiste na področju svetlobe in zvoka.