Kabli in pribor za strojni in proizvodni inženiring

LAPP kabli za stroje in proizvodnje

Pogled za zaveso moderne tovarne razkrije hitrost sprememb: v ospredju so roboti, pa naj si gre za premeščanje delov, varjenje, rezanje ali privijanje vijakov. Transportna sredstva brez šoferjev se premikajo, kot da gre za čarovnijo, natančno in brez postanka. Vse deluje v popolni harmoniji in skrbno načrtovano. V takšnem okolju mora tudi najmanjša komponenta delovati z maksimalno zanesljivostjo. Na vse zadnje lahko že kratek zamik podre celoten proces in povzroči večje izpade časa in virov.

Robustna zasnova vseh LAPP komponent je namenjena ravno preprečevanju tveganja okvar. Kot vaš partner za visoko zmogljive, učinkovite, zanesljive in inovativne rešitve na področju kabelske tehnologije za stroje, igramo svojo vlogo pri zagotavljanju zanesljivosti „made in Germany“. S specializiranimi rešitvami za različne industrije in s precejšnjim strokovnim znanjem na področju robotike, tehnologije avtomatizacije, živilskega sektorja in tovornih vozil.

Novi izdelki jesen 2021

 

ÖLFLEX® SERVO 2XSLCY-JB

Ko so povežemo frekvenčne pretvornike in servo motorje, UL-certificiran servo kabel zagotavlja, EMC združljivo, brezhibno delovanje sistema. To je prenos moči, na dolge razdalje, s povečano močjo toka in brez izgub. Različice s 3+3 jedri minimizirajo sicer škodljive tokove na ležaju motorja.

 

ÖLFLEX® DC ESS SC

Idealen kandidat za sisteme shranjevanja energije (ESS): ta enožilni kabel razdeljuje direktni tok, ki ga ustvarjajo solarni moduli. "Cross-linked" material izolacije in plašča omogoča tudi dolgotrajno uporabo na prostem. Med 17 različnimi različicami boste zagotovo našli tudi svoj želeni prerez vodnika!

 

 

UNITRONIC® FD CP plus A

Gibanje sploh ni problem: ta zelo fleksibilen nizkofrekvenčni podatkovni kabel se izkaže v vseh aplikacijah, povezanih z gibanjem (roboti, kabelske verige) in lahko prenese tudi preprosto torzijo, kot je tista, ki se pojavi v zanki vetrne turbine. Prenos signala je zelo uspešen zahvaljujoč robustnemu zunanjemu poliuretanskemu plašču in nizko kapacitivni izolaciji jedra.

Več podrobnosti o izdelku lahko najdete tukaj.

 

UNITRONIC® FD CP (TP) plus A

Gibljive aplikacije za ta zelo fleksibilen nizkofrekvenčni podatkovni kabel niso težava. Odlično se izkaže v vseh aplikacijah, povezanih z gibanjem (roboti, kabelske verige) in lahko prenese tudi preprosto torzijo, kot je tista, ki se pojavi v zanki vetrne turbine. Prenos signala je zelo uspešen zahvaljujoč robustnemu zunanjemu poliuretanskemu plašču in nizko kapacitivni izolaciji jedra. Za idealno ločevanje prevodniških vezij s TP strukturo.

Več podrobnosti o izdelku lahko najdete tukaj.

 

SKINTOP® MULTI Flange FL21

Vedno obstaja ena rešitev: s to prirobnico lahko zmanjšate velikost standardnega montažnega izreza FL21, zaradi česar ste bolj prilagodljivi pri izbiri sistema uvodnic za več kabelskih vhodov. Združljiv je z našimi izdelki SKINTOP® MULTI ali SKINTOP® CUBE za hkratno vstavljanje več kablov v ohišje.

 

SKINTOP® MULTI-M

Še vedno popolnoma zatesnjeno! Okrogel, vijačni sistem za vpeljavo več kablov, v ohišje hkrati uvede do 30 kablov in jih zatesni z zaščito IP 68. Po potrebi vam lahko sedaj dobavimo tudi SKINTOP® MULTI-M v velikostih M25 in M32 za 4 ali 8 kablov. Pri izbiri premera kabla ste lahko zelo prilagodljivi!

Več podrobnosti o izdelku lahko najdete tukaj.