Piškotki & Varovanje osebnih podaktov


Piškotki

 

Internetne strani povezane z Lapp e-trgovino uporabljajo piškotke na več področjih. Ti skrbijo zato, da je spletna stran prijazna uporabniku, bolj učinkovita in bolj varna. Piškotki so majhne tekst datoteke, ki prepoznajo uporabnika. Shranjeni so v brskalniku na računalniku uporabnika. Večina uporabljenih piškotkov so tako imenovani ''piškotki na sejo''. Ti se zbrišejo takoj, ko uporabnik zapusti spletno stran.

 

Lapp uporablja tudi ''trajne piškotke'', s katerimi pridobi informacije o uporabnikih, ki so stalni gostje, ter omogoča optimalno uporabo spletne strani Lapp. Vsebina trajnih piškotkov je omejena. Identifikacijska številka, imena, IP naslovi itd.. se ne shranjujejo.

 

Seveda se lahko sprehajate po spletni strani brez uporabe piškotkov. To naredite tako, da v nastavitvah vašega brskalnika izklopite shranjevanje piškotkov, jih omejite na določene spletne strani ali vklopite sprotna obveščanja kdaj je bil piškotek poslan. Obiskovalec lahko piškotke tudi briše iz svojega računalnika (v mapi ''Piškotki''). Seveda takšna odločitev predstavlja določene omejitve na to kako bo spletna stran prikazana.

 

Piškotki ne povzročajo škode, niti ne vsebujejo virusov.

 

 

Varovanje osebnih podaktov

 

Podjetje Lapp, d. o. o. se zaveda da je varstvo podatkov svojih strank izrednega pomena, zato skrbi za varnost v skladu z vsemi predpisi o varstvu podatkov. Pod nobenim pogojem podatkov naših strank ne posredujemo naprej.

 

Osebni podatki

 

Osebni podatki obiskovalcev naše spletne strani so zaupne narave. V ta segment spadajo imena, priimki, naslovi, telefonske številke, datumi rojstva oz. vse infomracije, ki so neposredno povezane z identiteto vsakega posameznika.

 

Lapp, d. o. o. izpolnjuje vse potrebne tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito podatkov pred izgubo in zlorabo. V ta namen se podatki shranjujejo na varnem mestu, ki ni dostopen širši javnosti.

 

Občutljivi osebni podatki morajo biti, kolikor je to mogoče, šifrirani z uporabo SSL certifikata in prenešeni preko protokola HTTPS.

 

Pogoji uporabe

 

Lapp group si pridružuje vse pravice za vsebine objavljene na spletni strani www.lappslovenija.si, kot so grafike, zvočne datoteke, video posnetki, besedila, pdf dokumenti, ...

 

Vse blagovne znamke in imena znamk so v celoti v skladu s predpisi zakona o blagovnih znamkah. Lappgroup ima lastniške pravice za le te.

 

Avtorske pravice za objavljene postavke, ostajajo last avtorja. Kakršnokoli razmnoževanje ali uporaba takšnih grafik, zvočnih datotek, video sekvenc in besedil v drugih elektronskih ali tiskanih publikacijah ni dovoljeno brez izrecnega dovoljenja avtorja.