LOGISTIČNE REŠITVE LAPP

Vzamemo si čas za vas in smo kljub temu hitrejši

service logistikservice 24h-service MG 0828

Naš najsodobnejši storitveno logistični center v Ludwigsburgu in tudi storitveno logistični centri v Stuttgartu in Hannovru zagotavljajo brezhiben in hiter servis dobav, praviloma v času 24 ur. Kar je zelo hitro – ne le za Nemčijo, temveč tudi za evropske centre, kot so npr. Benelux, Velika Britanija, Francija, Italija, Avstrija in Švica. V naših nacionalnih storitveno logističnih centrih na leto opravimo do 750 000 naročil prevozov. Servis za odjemalce in prilagodljivost sta pojma, ki jih poudarjamo v Skupini LAPP. Samoumevno je, da to velja tudi za naše logistične rešitve.

 

Sprejem naročila do 18. ure


Ne glede na to, ali gre za originalno ali rezano dolžino. Pri nacionalni dobavi vam blago dobavimo naslednji delovni dan.*
Poleg tega vam izdelke na zahtevo pošiljamo v vseh velikostih pošiljk kot:

  • zgodnjo dobavo*: zajamčena dobava do 10. ure
  • dopoldansko dobavo*: zajamčena dobava do 12. ure
  • zajamčeno dobavo*: zajamčena dobava do 18. ure
  • dobavo ob sobotah*.


Poleg sprejema naročila do 18:00 ure za dobavo naslednjega dne vam lahko ponudimo naslednje dodatne logistične storitve:

 

Dobava na gradbišče

 

Naši logistični partnerji dostavijo vaše blago do želenega trenutka na gradbišče – tudi zunaj Nemčije!

 

Posebna embalaža

 

Poleg naše standardne embalaže vam na zahtevo nudimo tudi embalažo za prevoz po morju (npr. oplaščenje Lamiflex) ali druge rešitve za embalažo, prilagojene vašim posebnim potrebam (npr. nosilce tovora iz umetne snovi).

 

Individualne nalepke in dobavnice

 

Po želji izdelamo individualne nalepke in dobavnice z vašim logotipom, različnimi črtnimi kodami in natančno tistimi informacijami, ki jih potrebujete.

 

Montaži prijazna priprava

 

Vaše individualne dolžine rezov lahko po potrebi opremimo z oznakami, jih združimo v kabelske sklope, le-te sortirane dobavimo po vrstnem redu vgradnje oziroma uporabe.

 

Dobava vašim končnim odjemalcem

 

Z našo dobavo za vas opravimo tudi dobavo vašim končnim odjemalcem. Naše rešitve Cross-Docking, s katerimi dobavimo blago, ki je predhodno zbrano in pripravljeno za neposredno dobavo naprej vam, bodo razbremenile vašo logistiko in ne bodo zmanjšale zanesljivosti.

 

Druge posebne želje?

 

Ni problema! Pri Skupini LAPP vam pri reševanju vaših logističnih izzivov stoji ob strani motivirana ekipa kvalificiranih sodelavcev z nasveti in dejanji. Govorite z nami!


*Za območja s poštnimi številkami, ki so zaradi prometne infrastrukture težje dosegljiva, velja sprejem naročil do 15:30 ure. Za povratna vprašanja vam je z veseljem na razpolago naša distribucija. Dobava v soboto je možna le ob sprejemu naročila do petka ob 10. uri.