Rešitve po meri

Kaj ima Keopsova piramida skupnega z ladjo za reševanje na morju in industrijskim robotom pri avtomobilski proizvodnji? LAPP individualne kabelske rešitve!

service individuelle-loesungen MG 1203

Standardne dolžine kablov, Kitting, montažni sklopi HOT Melt ali LWL so le nekatere ključne besede, s katerimi vam pomagamo pri razvoju individualnih rešitev za vaš poslovni uspeh.

 

Naši uspešni strokovnjaki v sodelovanju z vami izdelajo natančno takšne rešitve, kot jih potrebujete. Od vnaprej sestavljenih vodnikov do kompletnih vgradnih sistemov kablov in napeljav, od standardnega kabla, ki ga ciljno optimiramo za vaše namene, do visoko specializiranega posebnega izdelka, ki ga naši tehniki in inženirji konstruirajo in razvijejo posebej za vaše potrebe.

 

Z veseljem vam bomo osebno svetovali. Tudi na terenu, najbolje že v fazi načrtovanja in razvoja vaših projektov. Tako boste namreč naše strokovno znanje na področju kabelske tehnologije lahko uporabili že na začetku.

 

 

Vedno si prizadevamo poiskati najboljšo možno rešitev za vas. Naši izdelki in sistemske rešitve se ponašajo s funkcionalnostjo, kakovostjo in gospodarnostjo.