Uspešna pridobitev certifikata ISO 9001

ISO 9001 certifikat LAPP Slovenija

ISO 9001 certifikat LAPP Slovenija

Zadovoljstvo kupcev je bilo za LAPP zmeraj na prvem mestu. Pogoj za dolgoročno doseganje tega cilja je stalno izboljševanje poslovanja ter najvišja možna kakovost izdelkov in storitev. Iz tega razloga je podjetje v poslovnem letu 2021/2022 pristopilo k procesu pridobivanja certifikata sistema vodenja kakovosti ISO 9001. Standarda, ki različnim organizacijam povsod po svetu omogoča doseganje navedenih ciljev na preverjen in sistematski način.

S pomočjo zunanjega vodje kakovosti, smo v začetku poslovnega leta pričeli s celovito prenovo procesov v skladu z zahtevami standarda ISO 9001:2015. Skozi številne delavnice smo zaposleni bili aktivno vpeljani v nov način dela in sprejemanja odgovornosti ter vodenja lastnih procesov. Uspešen rezultat je bil neizbežen in podjetje LAPP, d.o.o. je konec septembra prestalo tudi končno presojo s strani Bureau Veritas Slovenia za pridobitev želenega certifikata. Prepričani smo, da bodo pozitivne posledice teh sprememb v prihodnosti prepoznali tudi naši partnerji, ob tem pa se zavedamo tudi, da je pridobitev certifikata le začetek našega procesa stalnega izboljševanja in da je glavni del poti še pred nami.

Takšno zavezo za izboljšanje kakovosti našega poslovanja in pridobitev certifikata pa je potrebno tudi ustrezno proslaviti. Vsi sodelujoči v tem procesu smo se zato udeležili prijetne večerje v lepem ambientu, kjer se je  vodstvo podjetja zahvalilo vsem sodelujočim in kjer smo skupaj nazdravili na uspešen zaključek projekta ter prihodnje uspehe, za katere verjamemo, da bodo s prejetim standardom še večji.

slika pec1200