LAPP

LAPP

LAPP povezuje

LAPP: To ime predstavlja inovativne rešitve za povezljivost, kot nobeno drugo. Naša znamka predstavlja kvaliteto, usmerjenost v potrebe stranke in poglobljeno razumevanje industrij in aplikacij v katerih se uporabljajo naši izdelki. Smo vodilni proizvajalec kablov in kabelskih sistemov, od osnovnih komponent do sistemskih rešitev. Izdelki LAPP se uporabljajo v proizvodnih strojih, industrijskih robotih, javnem prevozu, predelavi hrane, alternativni energiji, polnilnih sistemih za električna vozila, naftnih ploščadih in praktično vseh preostalih industrijah. Smo globalno podjetje, ki zaposluje 4.575 ljudi in je v lanskem letu imelo prihodke v višini 1,128 milijarde evrov. 

Kupci pri nas najbolj cenijo našo strokovnost in storitve. Več kot 40.000 izdelkov v našem katalogu odraža našo proizvodno moč. Zmeraj želimo ponuditi najboljšo rešitev. V kolikor stranka izdelka, ki ga potrebuje, ne najde v našem katalogu, so na voljo naši strokovnjaki, da skupaj razvijemo. 

LAPP dostavlja povsod po svetu, pri čemer je večina izdelkov na zalogi in pripravljenih za takojšnjo dobavo. Da lahko to garantiramo, imamo postavljene centre, proizvodne obrate in skladišča po vsem svetu. S 43 distribucijskih družb in približno 100 poslovnimi partnerji, naše stranke vedno najdejo osebo za pogovor.

LAPP je usmerjen v stabilno prihodnost, kot sta bila že Oskar in Ursula Ida Lapp, ko sta ustanovila podjetje leta 1959. Ustanovitelj Oskar Lapp je leta 1957 izumil kontrolni kabel ÖLFLEX®, prvo zaščiteno blagovno znamko v industriji, kateri so kmalu sledile še druge. Skozi zgodovino je podjetje ostalo v družinski lasti. Z Matthiasom Lappom, je upravljanje družinskega podjetja, prevzela tretja generacija.