LAPP logistika

Naši logistični in servisni centri predstavljajo zelo sodoben in optimalno usklajen logistični sistem, ki našim strankam omogoča visoko razpoložljivost in kratke dobavne roke.

Logistični izdelki in storitve

V LAPP vam ponujamo široko paleto logističnih izdelkov in storitev.

Naši logističnih izdelki vključujejo različne transportne, skladiščne in odvijalne rešitve za učinkovito ravnanje s kabli in vodniki.

Povečanje vaše učinkovitosti in optimizacijo procesov pa podpiramo s storitvami kot so stranki prilagojene nalepke ali dobavnice, Kanban rešitve in rezi kablov na zahtevane dolžine.

Logistični in servisni centri

Z logističnimi in servisnimi centri v Ludwigsburgu, Stuttgartu, Hannovru in Wroclawu ima U.I. Lapp GmbH zelo sodoben in kompleksen logistični sistem.

Na površini okoli 30.000 m², v logističnem centru v Ludwigsburgu, so bobni za kable popolnoma avtomatizirano shranjeni in ponovno uporabljeni z uporabo posebnih skladiščnih strojev. Posebej razvito in patentirano prijemalo omogoča hitro in nežno shranjevanje na posebnih sistemskih paletah. Ob tem sodobni transportni sistemi brez voznika prinašajo kabelske bobne do rezalnih strojev.

LAPP logistične rešitve
LAPP logistika
LAPP logistične storitve
LAPP logistika
Logistični izdelki in storitve LAPP
LAPP skladišče

Logistični center v Hannovru je posebej opremljen s težkimi in visoko zmogljivimi stroji za pošiljanje velikih bobnov ter ima tudi posebne rezalne stroje z omejitvijo natezne sile za popolno obdelavo posebnih skupin izdelkov, kot so na primer občutljivi kabli z optičnimi vlakni.

Na sedežu v ​​Stuttgart-Vaihingenu se logistični center uporablja za shranjevanje naših sistemskih izdelkov in enožilnih rešitev. Samodejni visokozmogljiv vrtljiv stroj, s funkcijo "pobiranje z lučjo", zagotavlja hitro in varno prenašanje izdelkov.

V logističnem centru v Wroclawu na Poljskem so na površini 60.000 m² shranjeni predvsem infrastrukturni kabli z velikimi prerezi. Za dobavo in pošiljanje teh težkih infrastrukturnih kablov ali kabelskih bobnov so na voljo visoko zmogljivi viličarji in posebni stroji za rezanje.

Zahvaljujoč tej logistični infrastrukturi LAPP ponuja optimalno zmogljivost dostave s kratkimi dobavnimi roki, individualnimi logističnimi storitvami in najvišjimi standardi kakovosti.

 

Dejstva, številke, podatki

LAPP logistični center
LAPP logistika v številkah 
Skladiščna in logistična kapacitetaPribližno 120.000 m2
Zaposleni v logistikiPribližno 390 zaposlenih
Pošiljk na danPribližno 5.500
RazponPribližno 40.000 izdelkov

Smo pri vas vzbudili interes? Z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja.