Kabli in pribor za strojni in proizvodni inženiring

LAPP kabli za stroje in proizvodnje

Pogled za zaveso moderne tovarne razkrije hitrost sprememb: v ospredju so roboti, pa naj si gre za premeščanje delov, varjenje, rezanje ali privijanje vijakov. Transportna sredstva brez šoferjev se premikajo, kot da gre za čarovnijo, natančno in brez postanka. Vse deluje v popolni harmoniji in skrbno načrtovano. V takšnem okolju mora tudi najmanjša komponenta delovati z maksimalno zanesljivostjo. Na vse zadnje lahko že kratek zamik podre celoten proces in povzroči večje izpade časa in virov.

Robustna zasnova vseh LAPP komponent je namenjena ravno preprečevanju tveganja okvar. Kot vaš partner za visoko zmogljive, učinkovite, zanesljive in inovativne rešitve na področju kabelske tehnologije za stroje, igramo svojo vlogo pri zagotavljanju zanesljivosti „made in Germany“. S specializiranimi rešitvami za različne industrije in s precejšnjim strokovnim znanjem na področju robotike, tehnologije avtomatizacije, živilskega sektorja in tovornih vozil.

Novi izdelki jesen 2022

ÖLFLEX® SERVO FD zeroCM

Brez motenj! Z našim PUR motornim kablom z zeroCM® tehnologijo so vaši sistemi zaščiteni pred klasičnimi interferenčnimi tokovi. Zahvaljujoč inovativni in patentirani zasnovi kabla je dosežena 100% električna simetrija in s tem EMC optimizacija. Bistveno poenostavljena in časovno hitra povezava kabla, severnoameriški certifikat in odobritev za uporabo v kabelskih verigah ter tudi zahtevnih pogojih okolja naredijo ta kabel pravega prvaka.

Tukaj lahko preverite več informacij o izdelku.

ÖLFLEX® CLASSIC PN

Pokaži svoje barve! S PVC kablom za napajanje PROFINET komponent je otročje lahko. Zahvaljujoč barvnemu kodiranju v skladu s PROFINET smernico je mogoče vodnike jasno prepoznati - to poenostavi povezavo. Kot ekonomična alternativa našemu ÖLFLEX® CHAIN ​​​​PN je kabel popoln za občasno gibanje.

Tukaj lahko preverite več informacij o izdelku.

ÖLFLEX® CLASSIC 128 H BK SC

Na voljo so nove različice: Pri tem enožilnem, brezhalogenem napajalnem kablu z visoko CPR klasifikacijo je bil velik pomen pripisan pametni izbiri materialov. Je bolj fleksibilen kot druge inštalacijske povezave, kot je npr. N2XH in je idealen za uporabo pri ožičenju stavb. Zdaj je na voljo tudi z zeleno-rumeno izolacijo vodnika.

Tukaj preberite več podrobnosti o izdelku.

Novi SKINDICHT® izdelki brez svinca

Ne glede na to ali gre za slepe čepe, reducirje, adapterje ali protimatice – pribor za kabelske uvodnice mora biti dolgoročno izdelan popolnoma brez dodajanja svinca. To narekuje direktiva RoHS in z našimi izdelki brez svinca ste že danes na varni strani. Ne skrbite, lastnosti izdelka se zaradi odsotnosti svinca niso spremenili!

Tukaj preberite več podrobnosti o izdelku.

Novi izdelki poletje 2022

SKINTOP® MS-M 32x1,5 PLUS

Vse kot po navadi, a vendarle drugače: Ali želite ostati zvesti M32 povezovalnemu navoju in še vedno skozi kabelsko uvodnico vpeljati kable večjega premera? Zahvaljujoč razširjenemu območju vpenjanja naše M32 kabelske uvodnice na velikost M40 (19 - 28,0 mm), je to zdaj zelo enostavno. Izkoristite ta PLUS!

Tukaj lahko preverite več informacij o izdelku.

SKINTOP® BS-SC-M METAL / SKINTOP® BSR-SC-M METAL

Raztezanje do pregiba - ne z našo kabelsko uvodnico s spiralo za zaščito pred upogibanjem. Ta kabelska uvodnica iz nerjavečega jekla ščiti premikajoči se kabel na ohišju, pred pretiranim upogibanjem ali celo zvijanjem. Ob tem pa se vgrajena EMC kontaktna vzmet dotika pletenega opleta na veliki površini in ščiti pred elektromagnetnimi motnjami.

Pretekle novosti