Kabli in vodniki za vlake in druga tirna vozila

LAPP rešitve za povezljivost v železniški tehnologiji

LAPP kabli in vodniki za vlake in železnice

Prava rešitev za vaše potrebe: napajanje, nadzorne funkcije in prenos podatkov v tirnih vozilih

Naraščajoča urbanizacija in napredujoča digitalizacija, nenehno postavljata nove izzive tudi v železniški tehnologiji. Z naraščajočo gostoto prebivalstva pa raste tudi povpraševanje po transportu in pričakovanja glede varnosti, udobja in zanesljivosti železniškega prometa. Kabli in vodniki za vlake in druga tirna vozila morajo biti skladni z varnostnimi predpisi in izpolnjevati zahtevane funkcije, da se lahko odobrijo za tovrstne aplikacije. S širokim portfeljem LAPP izdelkov za železniško tehnologijo, prejmete testirane in certificirane sistemske rešitve na enem mestu.

Novi izdelki poletje 2023

Kabli in vodniki za vlake in druga tirna vozila

ÖLFLEX® TRAIN 315 C TW-P 300V

Elektronsko žarčen opleten krmilni kabel je primeren za široko paleto aplikacij v tirnih vozilih – še posebej kjer je pomembna elektromagnetna združljivost. Visokokakovostni materiali in zasnova, skladna s standardi, izpolnjujejo posebne zahteve protipožarne zaščite v železniškem prometu.

Več o izdelku

Novi izdelki jesen 2021

Cross-linked žarčen napajalni kabel za železniška vozila

 

ÖLFLEX® TRAIN 4 GKW-C

Za največjo varnost v primeru požara: Naš "cross-linked" žarčen napajalni enožilni kabel brez halogena je primeren za širok nabor aplikacij, z visoko nazivno napetostjo, v železniških vozilih. Bakren oplet nudi idealno zaščito pred elektromagnetnimi motnjami. Izbirate lahko med 16 različnimi prečnimi prerezi vodnikov do 300 mm2.

Novi izdelki pomlad 2021

Vodnik za železniška vozila

 

ÖLFLEX® TRAIN 331 600V


Vaša želja je bila naš ukaz: Naš vodnik za tirna vozila je zdaj na voljo tudi v dimenzijah 0,5 in 0,75 mm² ter dodatnih barvah (BN, GN, YE, WH, GY, OG, VT). Vsi izdelki so razvrščeni v skladu z DIN EN 45545-2 in so zaradi, "cross-linked" elektronsko žarčenih, visokokakovostnih izolacijskih materialov, popolnoma primerni za vašo aplikacijo.

Več podrobnosti o izdelku lahko najdete tukaj.