NFPA 79

NFPA 79 določa zahteve za elektrotehnično opremo strojev, ki jih uporabljajo v ZDA in Kanadi. Naši izdelki imajo ustrezne certifikate.

service wissenscenter nfpa79 Titelbild Ampel

Varnost na prvem mestu – po varni poti s certifikati izdelkov

Za naprave in stroje v ZDA in Kanadi veljajo standardi NFPA (National Fire Protection Association). Upoštevanje teh standardov mora potrditi priznan laboratorij.

Sestavni deli kot so kabli, uvodnice in konektorske povezave, uporabljeni v napravah ali strojih, so primerni le, če so bili preverjeni za svoje področje uporabe. Prejeti znak kakovosti dokazuje upoštevanje zahtevanih standardov.

S certificiranimi izdelki se tehnični sprejem naprav ali strojev znatno pospeši, poenostavi in postane cenovno ugodnejši. Naši kabli, napeljave, uvodnice in konektorske povezave nimajo certifikatov le za evropske standarde, temveč so opremljeni tudi za trg ZDA in Kanade. Za uporabo izdelkov Lapp po celem svetu ni nobenih ovir.

 

Bela knjiga NFPA 79, izdaja 2015

S klikom na povezavo v desnem stolpcu lahko prenesete belo knjigo NFPA 79 Edition 2015, Spremembe in posledice za izvoznike strojev. V beli knjigi boste izvedeli vse, kar morate vedeti o ustreznih ameriških standardih v zvezi s kabli.