Industrijska komunikacija: Za pametno tovarno

industrijska komunikacija pomlad 2022

Industrijska komunikacija iz enega vira: Od senzorja/aktuatorja do nadzornega nivoja in vse do ERP sistema - sodelujemo z vami, pri implementaciji celotnega omrežja za zanesljive prenose največjih količin podatkov. Osredotočamo se na kakovost, saj internet stvari (IoT), postavlja visoke zahteve za povezovalno tehnologijo. Prenos podatkov mora potekati neprekinjeno, da se izognemo scenarijem ustavitve proizvodnje ali celo ogrožanja ljudi.

Kabli, konektorji in stikala - pri LAPP, stranka najde obširen portfelj izdelkov za vse aplikacije in protokole industrijske komunikacije. Iz enega vira in z LAPP proizvodno strokovnostjo.

Novi izdelki za industrijsko komunikacijo - poletje 2022

 

ETHERLINE® ROBOT PN FC Cat.5e

Za robotske aplikacije se zanesite na naš industrijski Ethernet kabel, ki je bil razvit in preizkušen v skladu z enotnim standardom PROFINET "Type R". Zahteve za kabelske verige, torzijo in izmenično upogibanje so zdaj združene v samo enem kablu. Zahvaljujoč zasnovi "Fast Connect" notranjega plašča je mogoče ta kabel konfekcionirati še posebej hitro.

Tukaj preberite več podrobnosti o izdelku.

ETHERLINE® SERVO DQ Y Cat.5e

Manj je včasih več, kot to velja tudi pri novem Ethernet industrijskem kablu za povezavo s servo pogonom. Kabel za prenos podatkov, zahvaljujoč skladnosti s sistemskim vmesnikom DRIVE-CLiQ® in PVC zunanjemu plašču, omogoča široko paleto aplikacij. Zmanjšan na najnujnejšo zasnovo, je popolnoma primeren tudi za občasno gibanje.

ETHERLINE® ACCESS PN IP67

PROFINET stikalo z raznolikimi funkcijami upravljanja, preko M12D kodiranih povezav, povezuje do 8 udeležencev v omrežju. Zahvaljujoč stopnji zaščite IP 67 je stikalo mogoče namestiti neposredno na terenu, na stroj ali v stroj, s čimer omogočite celovito Ethernet omrežje.

ETHERLINE® ACCESS U IP67

Hitro nastavljivo neupravljano stikalo, preko M12D kodiranih povezav, poveže do 8 udeležencev v omrežju. Zahvaljujoč stopnji zaščite IP 67 je stikalo mogoče namestiti neposredno na terenu, na stroj ali v stroj, s čimer omogočite celovito Ethernet omrežje.

Pomlad 2022

 

ETHERLINE® Cat. 6A FD FC

Ethernet kabel z AWG26 presekom vodnika je popoln spremljevalec za prenos podatkov na kratkih razdaljah. Zahvaljujoč "Fast-Connect" zasnovi ga je mogoče hitro konfekcionirati in uporabiti v kabelskih verigah z veliko gibanja. Izbirate lahko med PVC ali PUR zunanjim plaščem, odvisno od okoljskih razmer v vašega sistema.

Več podrobnosti o izdelku lahko najdete tukaj.

 

Barvne sponke za ETHERLINE® povezovalne kable

Red v krmilni omari je izrednega pomena. Zlasti pri stikalih z vgradnimi vtičnicami in visoko gostoto vhodov je rokovanje z RJ45 konektorji pogosto oteženo. Naše sponke, s katerimi se podaljša zaskočni jeziček konektorja, so odlična rešitev. Uporabljajo se tudi za identifikacijo kablov, ki so sicer enake barve in so primerne za vse RJ45 povezovalne kable iz LAPP.

Več podrobnosti o izdelku lahko najdete tukaj.

 

SKINTOP® DIX-M AUTOMATION

Popolno prileganje zahvaljujoč vzdolžnemu rezu! S tem tesnilnim vložkom lahko preprosto vstavite do štiri konfekcionirane podatkovne kable skozi vašo kabelsko uvodnico. Glede na različico ima vložek različno število optimalno tesnjenih in predhodno zvrtanih lukenj, z definirano vpenjalno površino.

Več o izdelku preberite tukaj.

 

 

 

 

Pretekle novosti