Industrijska komunikacija: Za pametno tovarno

LAPP novi izdelki za industrijsko komunikacijo, ethernet kabli, stikala

Industrijska komunikacija iz enega vira: Od senzorja/aktuatorja do nadzornega nivoja in vse do ERP sistema - sodelujemo z vami, pri implementaciji celotnega omrežja za zanesljive prenose največjih količin podatkov. Osredotočamo se na kakovost, saj internet stvari (IoT), postavlja visoke zahteve za povezovalno tehnologijo. Prenos podatkov mora potekati neprekinjeno, da se izognemo scenarijem ustavitve proizvodnje ali celo ogrožanja ljudi.

Kabli, konektorji in stikala - pri LAPP, stranka najde obširen portfelj izdelkov za vse aplikacije in protokole industrijske komunikacije. Iz enega vira in z LAPP proizvodno strokovnostjo.

Novi izdelki za industrijsko komunikacijo - jesen 2021

 

ETHERLINE® GUARD

Stacionarna, popolnoma kompaktna nadzorna naprava nenehno spremlja delovanje vašega visoko obremenjenega ethernet kabla in predvideva verjetnost njegove okvare. Zakaj bi izvajali preventivno vzdrževanje, če ga je mogoče tudi optimalno načrtovati? Z ETHERLINE® GUARD lahko tudi vi izkoristite prednosti napovednega vzdrževanja!

 

ETHERLINE® TORSION CAT.6A Patchcords

Plug & Play za torzijske aplikacije: Ta podatkovni kabel z poliuretanskim zunanjim plaščem in M12 konektorjem odpornim na vibracije, ki se lahko obrne do ± 180°/m ter prenese signale do hitrosti 10 Gbit/s (Cat. 6A). Prava prednost za robotske aplikacije ali vetrne turbine! Lahko se uporablja tudi v PROFINET omrežju.

 

ETHERLINE® FLEX Cat.6A Patchcords

Naši unčikovitosti kategorije Cat.6A tovarniško konfekcionirani podatkovni kabli, se lahko uporabljajo tako za strukturirano ožičenje stavb kot tudi industrijska okolja. Brezhalogenski materiali omogočajo uporabo tudi v avtobusih. Kabelski sestav je optimalno opleten in na voljo z RJ45 ali M12 konektorji.

Več podrobnosti o izdelku lahko najdete tukaj.

 

ETHERLINE® EC FD Cat.5e Patchcords

S svojim poliuretanskim zunanjim plaščem, odpornim na drgnjenje, je ta tovarniško konfekcioniran podatkovni kabel, primeren za zahtevne aplikacije v kabelskih verigah s neprekinjenim gibanjem. Uporabljeni brezhalogenski materiali dovoljujejo uporabo tudi v avtobusih. Kabelski sestav je optimalno opleten in na voljo z RJ45, M8 A-kodiranimi ali M12 D-kodiranimi konektorji.

Več podrobnosti o izdelku lahko najdete tukaj.

 

EPIC® DATA TS GOF

Samo priključite in ne spajajte več: adapter za montažno letev povezuje steklena vlakna zunaj vaše krmilne omare s povezovalnim kablom v vaši krmilni omari. Adapter je primeren za LC-D, SC in SC-RJ konektorje, za SM in MM vlakna in omogoča prihranek časa med instalacijo. Primeren tudi za povezave tudi v PROFINET omrežju!

Več podrobnosti o izdelku lahko najdete tukaj.