Projektni posel z LAPP

Strokovni nasveti za večjo učinkovitost

LAPP kabelski boben - svetovanje pri projektnem poslu

Širitev optičnega omrežja, povezava vetrne turbine na naslednjo transformatorsko postajo ali polaganje kontrolnih in napajalnih kablov: zanesete se lahko na strokovno svetovanje in celovite storitve projektne ekipe LAPP. Koristi naših storitev in strokovnega znanja bodo prihranila vaše vire in sredstva.

Ne glede na to, kaj gradite - gradite na nas: Projektna ekipa LAPP vas podpira pri uspešni izvedbi vaših večjih projektov na področju kablov, žic in povezovalne tehnologije. Skupaj implementiramo optimalne rešitve za vaš projekt. Ponujamo poglobljeno znanje in izkušnje v vseh industrijskih sektorjih, kjer se kabli in vodniki uporabljajo za omrežno infrastrukturo.

Vaš kompetenten partner za vse projekte: Z našimi individualno prilagojenimi rešitvami za vaše zahteve vam ponujamo priložnost za optimizacijo vaših procesov. Stojimo vam ob strani kot zanesljiv partner z močno mrežo.

Svetovanje in storitve kjerkoli na svetu

LAPP svetovanje in storitve pri projektnem poslu

Kjer koli ste - tam smo tudi: Zgradili smo tesno povezano mrežo, logističnih centrov in odličnih strokovnjakov za svetovanje, po vsem svetu. Naše logistične storitve temeljijo na popolnoma digitaliziranih logističnih procesih. Prefinjeno in brezhibno, preizkusite nas in naše storitve. Veselimo se zanimivih projektov in uspešnega sodelovanja z vami!

industrija infrastrutura LAPP opticne resitve kabli

Širokopasovna omrežja


industrije LAPP resitve za javne ustanove

Načrtovanje kabelske tehnologije


Trajnostni razvoj: Širjenje omrežja za obnovljive vire energije

Projektni posel in obnovljivi viri energije

Povpraševanje po obnovljivih virih energije in s tem povpraševanje po močnih vetrnih turbinah ali inštalacijah fotovoltaike narašča. Naši kabli in vodniki za zunanje sisteme in zahtevna področja uporabe izpolnjujejo visoke standarde kakovosti, za visoko zmogljivo omrežno infrastrukturo. Projektna skupina LAPP vas bo podprla pri vašem projektu.

Obnovljive energije pri LAPP

Preberite več o naših izdelkih in storitvah za solarno in vetrno energijo.

proizvodnja energije LAPP kabli konektorji fotovoltaika

Sončna električna energija

Kabli in vodniki za vaš fotovoltaični sistem

proizvodnja energije LAPP kabli konektorji veterna energija

Vetrna električna energija

Veterna energija je najhitreje rastoči segment...