Kabelske rešitve za tovorna vozila

LAPP rešitve za tovorna vozila

Proizvodnja tovornih vozil je pod največjim pritiskom glede učinkovitosti. Trg namreč zahteva optimalno rešitev za vsako ceno, vendar ne po vsaki ceni. Svoje odjemalce iz dejavnosti proizvodnje tovornih vozil podpiramo pri izpolnjevanju teh zahtev.

Naš cilj ni le ponudba kakovostnih izdelkov, s svojimi odjemalci tudi napredujemo. V okviru projektov in zahtev, specifičnih za panogo, skupaj s svojimi odjemalci izvedemo razvojni proces, ki je primeren za zadovoljitev potreb.

Za nas je proizvodnja tovornih vozil pomembna panoga. Na tem področju smo razvili posebne kompetence in svojim odjemalcem zagotavljamo sogovornike z ustreznim strokovnim znanjem.

Koristno strokovno znanje za proizvodnjo tovornih vozil

Zaradi stroge usmerjenosti na panogo proizvodnje tovornih vozil poznamo zahteve trga ter standarde in zakonodajo, kot npr. GGVS / ADR. Dobro poznamo tudi zahtevano kakovost in trende v tej dejavnosti. Govorimo vaš jezik in razumemo vaše želje brez obširnih razlag.

Skupaj z vami izdelujemo kabelske rešitve, ki vam zagotavljajo optimalne rezultate. Bodisi za posamezne izdelke, posebne velikosti LOS in montažo bodisi za kompletne sistemske rešitve.

Za današnjo proizvodnjo vozil je značilno globalno mreženje. Z globalno prisotnostjo Skupine Lapp smo prisotni povsod, kjer nas potrebujete, in vam zagotavljamo hitro dostavo.


Za vprašanja so vam z veseljem na razpolago naši sodelavci, ki te dejavnosti temeljito poznajo.