Družina

Skupina LAPP predstavlja vrednote družinskega podjetja in v tem duhu povezuje podjetja po vsem svetu. Pet dobrih razlogov, zakaj bi izbrali skupino LAPP.

Ursula Ida, Andreas in Siegbert Lapp

Ursula Ida, Andreas in Siegbert Lapp

Oskar in Ursula Ida Lapp sta skupaj ustanovila družinsko podjetje z mednarodnim slovesom in ugledom. Kot ustanovitelja edinstvene industrijske zgodbe o uspehu sta vzor naslednjim generacijam, sodelavcem in prijateljem:


S pridnostjo, zagnanostjo, vztrajnostjo in z jasnim občutkom za bistvo sta zmeraj udejanjala vrednote, kot so stremljenje k cilju, disciplina in pionirski duh – za dobrobit kupcev in stabilnost podjetja, usmerjenega v prihodnost.Ko je Oskar Lapp leta 1987 umrl zaradi bolezni srca, so podjetje vodili naprej v njegovem duhu. Podjetniška vizija, brezpogojna predanost potrebam podjetja in absolutna zahteva po kakovosti so njegova zapuščina, ki jo udejanjajo še danes.

 

Vodenje družinskega podjetja sta prevzela sinova, Andreas in Siegbert Lapp, ki od tedaj vodita skupino Lapp skupaj z mamo Ursulo Ido. Podjetje poznata že od otroštva in se zavedata pomena odgovornega podjetništva.