Sistem polnjenja, interni povezovalni kabli in visokonapetostne povezave za E-mobilnost

LAPP inovativne rešitve za E-mobilnost

Prihodnost mobilnosti je električna

Nedavna študija je pokazala, da bi lahko v 2030 bil električni že vsak tretji na novo registriran avto. Na Kitajskem pa bi naj do takrat električna vozila predstavljala že več kot 40% avtomobilskega trga.

 

Močan partner za E-mobilnost

Sistemske rešitve Skupine LAPP so po vsem svetu znane po najvišji kakovosti in zanesljivosti. Več kot 50 let izkušenj v proizvodnji strojev in naprav so prednost tudi za proizvajalce vozil in dobavitelje, kadar gre za obvladovanje novih izzivov pri hibridnih in električnih vozilih.

LAPP ponuja uporabniku prijazne polnilne kable za polnjenje na javnih polnilnicah z izmeničnim tokom ter v domačih ali industrijskih vtičnicah za infrastrukturne operaterje, polnilne postaje in proizvajalce vozil. V ponudbi imamo številne oblike kablov, vključno z LAPP Helix, polnilni kabel, ki se po polnjenju samodejno povrne v originalno obliko. Polnilni vtiči so na voljo v različicah DESIGN in HEAVY DUTY, pri čemer je robustna linija HEAVY DUTY idealna za posebej zahtevne aplikacije v javnem sektorju. Polnilni kabel Način 2 za polnjenje v gospodinjskih ali industrijskih vtičnicah omogoča vozniku električnega avtomobila fleksibilnost, da če v dosegu ni polnilne postaje svoj avto napolni iz standardne vtičnice.

 

Referenčna zgodba

Primer pionirske vloge podjetja LAPP v E-mobilnosti je naše sodelovanje z BMW, kjer je LAPP Systems, naše  hčerinsko podjetje, razvilo nov polnilni sistem za plug-in hibride in LAPP HELIX inovativni kabel za hitro polnjenje. S temi rešitvami je LAPP zadovoljil potrebe kupca, tudi z vidika tehnične zasnove. LAPP System je razvil konektor za "carsharing" projekt, ki zajema vgrajen RFID čip, ki shranjuje podatke uporabnika in se preko radia prijavi na polnilno postajo.

LAPP napajana E-mobilnost

 

Ste poslovna stranka in bi želeli naročiti izdelke za E-mobilnost? Kontaktirajte nas!

industrije emobilnost LAPP povezava

Izdelki E-mobilnost za končne uporabnike

E-mobilnost stran v angleškem jeziku