Scan2Lapp Mobile

Enostavno skenirajte in naročite direktno v e-trgovini

Optimizacija za večjo učinkovitost dela in procesov je tema, ki je danes v središču pozornosti številnih podjetij. Z veseljem vam zato predstavljamo Scan2LAPP Mobile. Najnovejši razvoj našega ročnega skeniranja vam omogoča enostavno skeniranje črtnih kod kar s pametnim telefonom in tako obljublja bistveno hitrejše naročanje v e-trgovini.

 

Scan2LAPP aplikacija za naročanje

Aplikacija Scan2LAPP Mobile je zasnovana za bolj priročno ponovno naročanje izdelkov direktno na spletu – bodisi v vašem skladišču ali na lokaciji uporabe izdelka. Če torej ročno preverjate zaloge v skladišču, predstavlja Scan2LAPP Mobile za vas optimalno rešitev. Potrebno je le skeniranje EAN kode želenega izdelka in ta bo neposredno dodan v vašo nakupovalno košarico. EAN kodo lahko skenirate tudi na kraju uporabe samem, na primer na gradbišču. Seveda je pri tem mogoče tudi, da dejanskega naročila ne boste mogli oddati na mestu. V tem primeru lahko skenirane izdelke shranite kot predlogo naročila, tako da bo lahko naročilo oddal vaš sodelavec.

 

Scan2LAPP Mobile deluje na sledeč način:

  • Odprite nakupovalno košarico v e-trgovini LAPP
  • S pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom skenirajte EAN kodo izdelka, ki ga želite naročiti
  • Prilagodite podatke naročila in količine izdelkov v e-trgovini LAPP po lastnih željah in enostavno oddajte naročilo

 

Scan2LAPP postopek naročanja

Za uporabo te e-storitve ni potrebna nobena dodatna registracija ali programska oprema. Vsak izdelek, ki ga LAPP dostavi je opremljen tudi s EAN kodo, tako da je le ta vedno pripravljena za skeniranje. Seveda pa lahko v košarico dodate tudi izdelke, za katere črtna koda ni na voljo.

V e-trgovini lahko vidite tudi, ali je želeni izdelek na voljo in prihranite dodatne stroške, tako da po potrebi izberete druge dolžine.

 

Kaj potrebujete za uporabo?

  • Pametni telefon ali tablico
  • Android (od različice 6) ali iOS v kombinaciji s Safarijem (od različice 11)

Ali želite kode EAN nalepiti neposredno na svoje police? Naše črtne kode lahko hitro in enostavno prenesete tukaj. Za vaše izdelke podjetja LAPP vam lahko, na vašo željo, zagotovimo tudi kode EAN.

 

Scan2LAPP, zaradi postopne vpeljave digitalizacije podjetja LAPP po državah, v Sloveniji še ni na voljo.