Optimalne količine za kabelske uvodnice in zaščitne cevi

SKINTOP® kabelske uvodnice in SILVYN® kabelski zaščitni in vodilni sistemi v optimalnih pakiranjih, glede na povpraševanje

LAPP pakiranja kabelskih cevi in uvodnic

Za vas želimo najboljše; Majhna pakiranja prihranijo proračun, uporabljajo manj prostora za shranjevanje in omogočajo natančne izračune stroškovnih mest.

Naročite tisto, kar dejansko potrebujete: natančno količino glede na velikost in barvo. Majhne pakirne enote prav tako olajšajo distribucijo na delovnem mestu in omogočajo boljše sledenje porabi. LAPP ima v prodajnem portfelju pakirne enote, ki so prilagojene povpraševanju.

 

Primerne izdelke boste našli v naši e-trgovini

Z LAPP SKINTOP® enojnimi uvodnicami in LAPP SILVYN® sistemom za zaščito in vodenje kablov ste na varni strani. Prejmite vse za fiksiranje, centriranje, zaščito in vodenje kablov in vodnikov; iz enega vira in zanesljivi LAPP kvaliteti.

SKINTOP® sistem enojne uvodnice - varno zatesnjeno z enim obratom roke

Preprosto vstavite kabel in zavrtite. To je to. Naše SKINTOP® kabelske uvodnice zagotavljajo varno povezavo v trenutku.

Univerzalen sistem je preprost a učinkovit. Zavaruje in centrira kabel, ga hermetično zatesni in garantira optimalno razbremenitev napetosti.

SILVYN® zaščitne kabelske cevi in sistemi vodenja kablov

Znamka, ki predstavlja celostno zaščito kablov. Nabor izdelkov SILVYN® zajema kabelske zaščitne cevi za poplno zaščito pred mehaničnimi in kemičnimi obremenitvami, kadar je potrebna dodatna zaščita ali vodenje kablov.