Inovacije

Inovacije so globoko zasidrane v DNK podjetja LAPP. "Inovativnost" je eno izmed 4 vodil podjetja. Za LAPP, razvijanje inovacij pomeni razumevanje kupca, osredotočenost na njegove potrebe in ponujanje vedno novih in boljših rešitev. Z novimi inovacijami podpiramo naše stranke pri iskanju ustreznih povezovalnih rešitev in s tem tudi pri prenosu energije, podatkov in informacij. Naša poslanstvo je jasno: "Reliably connecting the world" (Zanesljivo povezujemo svet). Ko gre za inovativne rešitve pri povezovalnih tehnologiji želimo biti prva izbira.

Future lab ikona

Future Lab

V naši Future Lab ekipi si vsak dan prizadevamo razširiti naše tehnološko vodstvo. V ta namen preučimo trenutne tehnološke trende in jih upoštevamo, da z njimi izboljšamo naše izdelke ali začnemo s popolnoma novimi pristopi. Ukvarjamo se s temami prihodnosti in razvijamo inovativne rešitve za naše stranke. Osrednje izhodišče za nas niso le najnovejše tehnologije in ideje ampak tudi izzivi naših strank.

IIOT ikona

Industrijski internet stvari

Naše stranke spremljamo na njihovi poti do IIOT in industrije 4.0. V ta namen razvijamo inovativne rešitve, kot je na primer naša naprava za napovedno vzdrževanje.

enosmerni tok ikona

Enosmerni tok

Potencial tehnologije enosmernega toka v smislu energetske učinkovitosti in industrije 4.0 je ogromen. LAPP s partnerji raziskuje rešitve za tehnologijo prihodnosti in je aktivno vključen v konzorcij DC Industry 2.0.

Naše delo

Za razvoj naših inovativnih izdelkov se zanašamo na močno ekipo. Kot del našega Stage-Gate® procesa, naš portfelj izdelkov, nenehno širimo z novimi inovacijami. Naši izdelki in materiali so podvrženi strogim testom, ki jih izvajamo v lastnem laboratoriju. Izdelki so, v našem v prihodnost usmerjenem poskusnem in testnem centru, preizkušeni tudi glede praktičnosti in pripravljenosti za serijsko proizvodnjo. Z našimi strokovnjaki iz Švice nenehno raziskujemo najsodobnejše spojine, ki jih uporabljamo za razvoj inovativnih rešitev za naše stranke.

Lastnosti materialov kablov in komponent 1
Lastnosti materialov kablov in komponent 2
Lastnosti materialov kablov in komponent 3
Lastnosti materialov kablov in komponent 4
Lastnosti materialov kablov in komponent 5
Lastnosti materialov kablov in komponent 6

Ob našem klasičnem procesu Stage-Gate® smo razvili tudi novi postopek Innovation for Future. Ta daje prostor za zorenje in razvoj tudi radikalnim in prebojnim idejam. Te ideje lahko sprožijo tako tehnološki napredek kot tudi težave naših strank pri njihovem vsakdanjem delovanju. V ta namen delujemo v tesnem stiku z našimi strankami in drugimi partnerji.

Inoviranje v LAPP

Z veseljem se pogovorimo z vami o vaših trenutnih izzivih in naših inovacijah.

Vaša ekipa LAPP