Načrtovanje kabelske tehnologije v infrastrukturi

Dobro načrtovanje je najboljši način za zagotovitev učinkovitega delovanja. Kljub temu noben načrtovalec ne more poznati vsakega vidika vseh sodobnih tehnoloških komponent.

Planiranje, storitve in kabelski izdelki za javne zgradbe

Iz tega razloga podpiramo vaš proces načrtovanja kabelske tehnologije s strokovnim svetovanjem ter natančnimi razpisnimi specifikacijami. Ta podpora temelji na naših obsežnih izkušnjah z zahtevami vseh industrij, ki uporabljajo kable.

Možen rezultat:
Kupec prejme in namesti izdelek, ki je nezadosten ali celo napačen in popolnoma neprimeren. To lahko povzroči zaustavitev v proizvodnji ali celo popoln propad v industriji, lahko povzroči motnje in omejitve komunikacije v poslovnem omrežju ter na splošno zahteva kompleksna in draga sanacijska dela.

Rešitev:
Posvetujte se z nami v zgodnjih fazah načrtovanja in izkoristite podporo, ki jo nudimo za varno načrtovanje. Ob osebnem svetovanju, ponujamo tudi široko paleto tehnično kvalificiranih razpisnih specifikacij ter številne druge dokumente, kot so rešitve eCAD, ki so na voljo za prenos.

Vaše prednosti:
Kot načrtovalec se lahko osredotočite na idejne koncepte in plane, ki ustrezajo vašemu delu. Rutinska opravila so zmanjšana, standardna pretvorba podatkov in prenos energije pa sta poenostavljena. Kvalificirane razpisne specifikacije zagotavljajo popolno načrtovanje projektov in inženiring.

Razpisne specifikacije dobavljamo v sledečih formatih:
• GAEB 90
• GAEB 2000
• RTF
• TXT
• Ö-Norm (Avstrija)
• SIA (Švica)
 
Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in odgovorili na vaša vprašanja.