Shranjevanje, transport in uporaba kablov - naše pametne rešitve za kabelsko logistiko

Rešitve za shranjevanje, transport in uporabo kablov

Izkusite naše pametne in inovativne logistične rešitve: od mobilnega, uporabniku prijaznega vozička za vodnike, ki omogoča prevoz do 18 enožilnih kolutov, pa do "SpinOffa", s katerim lahko svoje kabelske kolute skoraj brez napora prenašate neposredno na mesto uporabe. Z obračanjem vozička lahko kabel odvijete neposredno iz kabelskega bobna in ga preprosto razrežete na želeno dolžino. Ko stvari postanejo večje in obsežnejše, imamo v ponudbi tudi nov voziček za bobne. Omogoča shranjevanje do 8 kabelskih bobnov – urejeno, pregledno zloženo in varno. Vedno pripravljeni za uporabo neposredno na mestu dela.

Novi izdelki poletje 2021

Voziček za shranjevanje in transport kabelskih kolutov in vodnikov

 

TRONIC Single core Cart CLIMBER

Ne glede na to, kje ste: 6 koles iz trde gume vozička za vodnike omogoča enostavno in varno premikanje po stopnicah in drugih ovirah. Torej nič ne ovira transporta do mesta uporabe! Voziček, ki je dobrodošel dodatek na vsakem gradbišču, lahko sprejme do 6 modulov TRONIC, torej do 12 enožilnih kablov, jih odvije in urejeno shrani.

Več podrobnosti o izdelku lahko najdete tukaj.

Novi izdelki pomlad 2021

Voziček za transport, shranjevanje in uporabo vodnikov

 

TRONIC Single core Cart S12

Mobilen, uporabniku prijazen voziček TRONIC Single core-cart S12 je optimalna rešitev 3 v 1 za shranjevanje, transport in obdelavo 12 do 18 enožilnih kablov. Vaše delovno mesto bo bolj urejeno, preglednejše in zato varnejše kot prej. Neposredno odstranjevanje materiala na mestu instalacije omogoča hitro in učinkovito nadaljnjo obdelavo vodnikov.

Več podrobnosti o izdelku lahko najdete tukaj.

Voziček za prevoz kabelskih bobnov

 

SpinOff

S seboj vzemite tudi težak kabelski boben – brez težav s SpinOff! S to transportno rešitvijo lahko svoje kabelske bobne skoraj brez napora transportirate neposredno do kraja uporabe. Z obračanjem vozička lahko kabel odvijete neposredno iz kabelskega bobna in ga preprosto razrežete na želeno dolžino. Prazen SpinOff lahko zložite in pospravite, da prihranite prostor.

Več podrobnosti o izdelku lahko najdete tukaj.

Voziček za prevoz 8 kabelskih bobonov

 

Drum cart

Voziček bobnov je primeren za transport in shranjevanje do 8 kabelskih bobnov velikosti L040-L050 in ponuja naslednje prednosti: zmanjšane potovalne razdalje, lažje rezanje kablov na dolžino zahvaljujoč lomljivih osi kolutov in delovno mesto, ki je bolj urejeno, organizirano in varnejše.

Več podrobnosti o izdelku lahko najdete tukaj.