Proizvodnja energije

obnovljiva energija abl 1200 300 60px

Ne glede na to, kako in kje se proizvaja energija – v vsakem primeru potrebujete kabel, da prenesete energijo do želenega cilja. Kabelska tehnologija za energijsko dejavnost je bila v podjetju Lapp vedno eden od najpomembnejših stebrov delovanja.

LAPP kabelske rešitve v proizvodnji in distribuciji energije

Smo izkušeno podjetje v proizvodnji kablov za učinkovit prenos in distribucijo energije. Zato je Lapp že vrsto let povsod po svetu iskan partner dejavnosti proizvodnje energije.

 

Kombinirane kompetence proizvajalca in panoge

Svoje odjemalce prepričamo s temeljitim strokovnim poznavanjem dejavnosti, obsežnim programom izdelkov za vse potrebe in stalnim razvojem naših izdelkov.

Za hitro dobavo poskrbijo najmodernejši proizvodni postopki in logistika po vsem svetu. Neomejeno uporabo svojih izdelkov zagotavljamo z dovoljenji in certifikati, ki veljajo po vsem svetu, tudi za naprave jedrske tehnologije.

 

Kakovost izdelkov in storitev

Naš standard kakovosti se uvršča med najboljše na svetu in ga nenehno razširjamo, k temu pa seveda sodita tudi stalna kontrola in razvoj delovnih procesov.

Ob tem nudimo tudi celovite storitve na področju kablov in napeljav za omrežne sestavne dele in nemoteno oskrbo z energijo – da boste lahko varčevali z lastno energijo.

Naši specialisti so vam z veseljem na voljo za vsa vprašanja.

proizvodnja energije LAPP kabli konektorji fotovoltaika

Sončna električna energija

Kabli in vodniki za vaš fotovoltaični sistem

proizvodnja energije LAPP kabli konektorji veterna energija

Vetrna električna energija

Veterna energija je najhitreje rastoči segment...