Proizvodnja energije

Ne glede na to, kako in kje se proizvaja energija – v vsakem primeru potrebujete kabel, ki ga ciljno dostavite na mesto uporabe. Kabelska tehnologija za energijsko dejavnost je bila v podjetju Lapp vedno eden od najpomembnejših opornikov.

energy suppliers

 

Obvladamo kable za učinkovit prenos in distribucijo energije. Zato je Lapp že vrsto let povsod po svetu iskan partner energijske dejavnosti.

 

Kombinirane kompetence proizvajalca in panoge

Svoje odjemalce prepričamo s temeljitim strokovnim poznavanjem dejavnosti, obsežnim programom izdelkov za vse potrebe in stalnim razvojem naših izdelkov.

 

Za hitro dobavo poskrbijo najmodernejši proizvodni postopki in logistika po vsem svetu. Neomejeno uporabo svojih izdelkov zagotavljamo z dovoljenji in certifikati, ki veljajo po vsem svetu, tudi za naprave jedrske tehnologije.

 

Kakovost izdelkov in storitev
Naš standard kakovosti se uvršča med najboljše na svetu in ga nenehno razširjamo, k temu pa seveda sodita tudi stalna kontrola in razvoj delovnih procesov.

Poleg tega nudimo tudi celovite storitve na področju kablov in napeljav za omrežne sestavne dele in nemoteno oskrbo z energijo – da boste lahko varčevali z lastno energijo.

Naši specialisti so vam z veseljem na voljo za vsa vprašanja