Handling award: Ursuli idi Lapp nagrada za življenjske dosežke, LAPP pametne logistične rešitve prejele nagrado

Handling award LAPP nagrade

Velika čast za Ursulo Ido Lapp: V začetku oktobra je bila ustanoviteljica skupine LAPP na sejmu Motek v Stuttgartu počaščena z nagrado Handling Award za življenjsko delo. Nagrado je podelila trgovska revija Handling.

"Ursula Ida Lapp je uspešna podjetnica, ki predstavlja zgled za vse nas. Pokazala je svoj podjetniški pogum, izkazala dobra predvidevanja in se vedno pogumno lotila svojih nalog. Z nagrado Handling Award za življenjsko delo častimo njeno veliko podjetniško vizijo, njen pogum in njeno večni elan. Njeno veliko srce in način, kako je vedno prevzela odgovornost pri vodenju svojega podjetja, sta oblikovala skupino LAPP in ji omogočila, da postane to, kar je danes," je v svojem govoru povedal dr. Kurt Schmalz, generalni direktor J. Schmalz GmbH.

Poklon Ursuli Idi Lapp je bil vrhunec podelitve nagrad Handling Awards.

Prav tako sta bili nagrajeni tudi dve pametni zamisli podjetja LAPP, ki lajšata shranjevanje in uporabo kablov:

  • Kartonska škatla za bobne, s prirobnico premera 40cm, omogoča odvijanje in rezanje kablov skozi odprtino v kartonski škatli, ne da bi kabelski boben morali odstraniti iz embalaže. V kartonski škatli lahko kabelske bobne tudi enostavno prenašate in zlagate in so tako zaščiteni pred umazanijo in poškodbami.
  • Odvijalna paleta za kabelske bobne, s premerom prirobnice do 90 cm, je sestavljena iz paletnega okvirja z dvema integriranima valjema. Kabel je mogoče enostavno odviti neposredno iz palete in razrezati na dolžino, pri čemer ločene rezalne naprave niso potrebne. Paleto je mogoče tudi dvigniti, z vseh štirih strani, z viličarjem, kar optimizira transport in shranjevanje.